Κοινωνία

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου «Άγγελοι επί γης» του Γιάννη Βαρούχα

305views

Η Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Άγγελοι επί γης» του Γιάννη Βαρούχα από τις εκδόσεις Περισπωμένη.

Την Τετάρτη, 17 Αυγούστου, στις 8.30μμ στο ανοικτό αμφιθέατρο «Γερ. Σκλάβος» (μπαστούνι)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι
Ειρήνη Τζαννάτου, φιλόλογος
Μαρίνα Στελλάτου, ζωγράφος και ο
Νικόλας Φαραντούρης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Μαρία Καμπίτση, υπ. Διδακτόρισσα Παντείου Πανεπιστημίου.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με τους:
Αιμιλία Βιβλάκη, φωνή
Γιάννης Καμπίτσης, κιθάρα

Το βιβλίο «Άγγελοι επί γης» του Γιάννη Βαρούχα είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, που συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια στο Ληξούρι, και έχει μεταφραστεί στα αγγλικά από τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Κοσμάτο. Τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα θα αποδοθούν στο ark σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης του σημαντικού ζωοφιλικού έργου που παράγει, αλλά και ενίσχυσης των ανθρώπων του που έχουν απαρνηθεί τις προσωπικές τους ζωές για να βοηθούν τα ανυπεράσπιστα ζώα.

Θα σας περιμένουμε όλες και όλους το βράδυ της Τετάρτης, στο μπαστούνι, για να γιορτάσουμε μαζί την αλληλεγγύη, τη ζωοφιλία και την Αγάπη προς τη Ζωή!

Είσοδος ελεύθερη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.