Πολιτισμός

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ντόντη “To μυστικό των αστεριών”

200views

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, ώρα 18.00 στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς, το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Ιδρύματος Φωκά-Κοσμετάτου, σας παρουσιάζει το βιβλίο της Αναστασίας Ντόντη

To μυστικό των αστεριών

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την ίδια τη συγγραφέα.

Στο τέλος οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά στον υπέροχο χώρο της λίμνης.

Για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Σε μια χώρα μακρινή, στη βαθειά Ανατολή, η ροδομάγουλη Αυγή…

Παραμύθι; Ή μήπως ένα λεύκωμα με έργα τέχνης; Για παιδιά; Ή για όλους τους φίλους των ονείρων και της εναλλαγής των εποχών και των χρωμάτων; Ένα δώρο είναι «Το μυστικό των αστεριών». Έμμετρο για να μας θυμίζει κάτι απ’ τα παλιά και με μια ζηλευτή αισιοδοξία.

Η Αναστασία Ντόντη γεννήθηκε στην Αθήνα. Πήρε μαθήματα ζωγραφικής από τον Σπύρο Σώκαρη στην Πάτρα και από τον Βρασίδα Βλαχόπουλο στην Αθήνα. Σπούδασε στο Technical College of Weybridge, στο Surrey της Μ.Βρετανίας, Σχέδιο, Ιστορία της Τέχνης και Αγγλική Λογοτεχνία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Βιομηχανία Ξυλείας και Ξύλινων κατασκευών. Έχει διδάξει χάθα γιόγκα επί σειρά ετών. Παράλληλα, ασχολείται με την εικαστική έκφραση. Έχει παρουσιάσει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις, σε Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά και Κορώνη Μεσσηνίας. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μουσικού Μαΐου, στην Αίθουσα της Συναυλιών του Ωδείου Πατρών Φιλαρμονικής Εταιρείας, καθώς και στην Αγγλικανική Εκκλησία Πατρών και σε άλλους χώρους.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.