Κοινωνία

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί η άσκηση με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2023» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

107views

 

 

  1. Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας αλλά και της αρτιότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας αντιμετώπισης συνεπειών σεισμού με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2023», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31-03-2023 και Ω/ 09:00΄ στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, με επιλεγμένο πεδίο άσκησης το κτίριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.
  2. Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την ανεύρεση και απεγκλωβισμό ενός (1) τραυματισμένου ατόμου από το 2ο όροφο του κτιρίου με ταυτόχρονη κατάσβεση μιας (1) εστίας πυρκαγιάς στο ισόγειο του κτιρίου και με παράλληλη ανεύρεση και διάσωση ενός (1) ατόμου με αναπνευστικά προβλήματα από το χώρο εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
  3. Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων Ω/ 08:45΄

 

Ο Διοικητής

 

 

Χρήστος Πελ. Ζουναλής

Πύραρχος Γ.Κ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.