ΑθλητισμόςΜουσική & Χορός

Την Κυριακή 10 Ιουλίου η καλοκαιρινή χορευτική παράσταση της Σχολής Χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου

169views
Αυτήν την  Κυριακή και ώρα 20:30 στον Αύλιο χώρο ‘Ξενία’ η ετήσια καλοκαιρινή χορευτική παράσταση από την αναγνωρισμένη Σχολή Χορού ‘Art & Style’ Dance School Γαλιατσάτου Όλγα.

 
Τίτλος Χορευτικής Παράστασης :’Dancing Reset’ – ‘Επανεκκίνηση’

 
Χορεύουν όλοι οι μαθητές της Σχολής, όλα τα είδη που διδάσκονται στην Σχολή από κλασσικό Μπαλέτο, Μοντέρνο χορό, JAZZ, Σύγχρονο χορό, Break Dance, Street Dance, Cheerleading με την γνωστή βραβευμένη ομάδα Μαζορετών της σχολής πλήρως ανανεωμένη, Latin, Tango, Ευρωπαϊκούς χορούς…
 
Χορεύουν παιδιά από 3 ετών καθώς επίσης έφηβοι και ενήλικες.
 
Το θέμα της Παράστασης όπως πάντα παρουσιάζεται στο δεύτερο μέρος μέσα απ τον Σύγχρονο χορό σαν ολόκληρο έργο με τον γνωστό σκηνοθετικό-θεατρικό-χορευτικό στιλ της σχολής της κα Γαλιατσάτου. Βέβαια έχει να κάνει με τα σύγχρονα θέματα που αφορούν την κοινωνία και δίνοντας στους θεατές τροφή για σκέψη και εσωτερική αναζήτηση….
 
Τα συναισθήματα είναι έντονα, η χαρά των μαθητών απερίγραπτη. Μετά από τρία σχεδόν χρόνια απουσίας κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και είναι έτοιμοι να ανέβουν ξανά στην σκηνή δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ενθουσιάσουν και πάλι το κοινό.
 

Να είστε όλοι εκεί!


Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.