Κοινωνία

Τηλεοπτικό συνεργείο της Ιταλικής Κρατικής τηλεόρασης RAI3 και RAI STORIA στην Κεφαλονιά

93views

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  όπου παρευρέθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της Ιταλικής Κρατικής τηλεόρασης RAI 3 και RAI STORIA.

Το τηλεοπτικό συνεργείο που βρίσκεται ήδη  στην Κεφαλονιά,  θα παραμείνει έως την Τετάρτη. Στο πλαίσιο της παραμονής τους στο νησί, θα πραγματοποιηθούν  γυρίσματα για ένα  ντοκιμαντέρ με θέμα,  τα ιστορικά γεγονότα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, των  περιοχών που έγιναν οι σφαγές της Μεραρχίας Άκουι και της βοήθειας που πρόσφεραν οι Κεφαλλονίτες στους Ιταλούς στρατιώτες.

Στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη παρευρέθηκαν ο Εlio Mazzacane  σκηνοθέτης, η Isabella Insolvibile ιστορικός, ο Stefano Stefanelli εικονολήπτης, ο Pierluigi Braca εικονολήπτης καθώς και η Επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας στην Κεφαλονιά Graziella Micheletti.

 

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.