Κοινωνία

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στηρίζουν το 1 Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022, “Argostoli Greek Para Open 2022”

246views

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποστήριξαν τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022 “Argostoli Greek Para Open 2022που ολοκληρώθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο Αργοστόλι. Αθλητές από 29 χώρες έδωσαν το παρόν και τον καλύτερό τους εαυτό με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, των εθελοντών και των τοπικών παραγόντων.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, τον δήμο Αργοστολίου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον τοπικός ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτή η σπουδαία αθλητική διοργάνωση, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της Κεφαλονιάς στην υποστήριξη τέτοιου μεγέθους αθλητικών γεγονότων.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή, η διοργάνωση να γίνει θεσμός και να ακολουθήσουν πολλές ακόμα σπουδαίες αντίστοιχες διοργανώσεις που θα προβάλλουν την Κεφαλονιά διεθνώς.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.