Κοινωνία

Τέλος καλό, όλα καλά για τον παρολίγο πνιγμό χάρη στους ναυαγοσώστες του Πόρου Κεφαλονιάς!

446views
Τέλος καλό, όλα καλά χάρη στους ναυαγοσώστες του Πόρου Κεφαλονιάς!
Αίσιο τέλος είχε ο παρ’ όλο λίγο πνιγμός σήμερα στη θάλασσα της Παραλίας Αράγια του Πόρου Κεφαλονιάς όταν κινδύνευσε 54χρονος Ιρλανδός λουόμενος ο οποίος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ!
Πιο συγκεκριμένα τον αλλοδαπό άνδρα τον έπιασε πανικός ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή και κατάπιε ποσότητα νερού. Τότε παρενέβησαν σωτήρια οι ναυαγοσώστες της παραλίας Αράγια (Γελαμίδας Γεώργιος, Καγιάφας Αλέξιος και Αραγιάννη Έλενα) και αφού τον έβγαλαν από τη θάλασσα του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο!
Τέλος, αν και ζητήθηκε από τον Ιρλανδό τουρίστα να πάει στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με το ασθενοφόρο επειδή εκείνος είχε συνέλθει δεν το έκρινε ο ίδιος αυτό αναγκαίο και αντί αυτού πήγε στο κατάλυμα του.
Τέλος καλά, όλα καλά λοιπόν για το τυχερό Ιρλανδό τουρίστα στο Πόρο Κεφαλονιάς!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.