Πολιτική

Σωτήρης Κουρής: “Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου-Έφυγε από την ζωή μία εμβληματική προσωπικότητα”

126views

Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου .

Έφυγε από την ζωή μία εμβληματική προσωπικότητα η οποία λάμπρυνε κάθε θέση που κατείχε κατά την διάρκεια της πολύχρονης ενασχόλησης της με την πολιτικη ζωή του τόπου μας , η Μαριεττα Γιαννάκου – Κουτσίκου .

Μαχήτρια των ιδεών της Δημοκρατίας και Ελευθερίας , αλλά και μαχήτρια της ζωής από τα αλλεπάλληλα κτυπήματα στην υγεία της .

Θεωρώ χρέος μου να αναφέρω τήν χρηματοδότηση εκ μέρους της , ως Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή , τής αγοράς του Οικοπέδου και της Μελέτης για την ανέγερση των Λυκείων του Αργοστολιου ( 1ο+2ο) .

Όταν την επισκεφτήκαμε με τον Νομάρχη τον Διονύση Λευκαδίτη και της εξηγήσαμε τήν ανάγκη ανέργεσης του σχολικού αυτού συγκροτήματος μας συνεχάρει για το ενδιαφέρον μας για την εκπαίδευση του Νησιού μας και έδωσε εντολή για την χρηματοδότηση της αγοράς του οικοπέδου 500χιλ € και της Μελέτης άλλες 500χιλ € .

Σήμερα που έφυγε από την ζωή μου έρχονται αυτές οι μνήμες και πράγματι αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω το γεγονός σαν μνημόσυνο στην μνήμη της .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την καλύψει .

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους της .

Σωτηρης Κουρής

Αντιπεριφερειαρχης Αγροτικής Οικονομία και Ανάπτυξης Υπαίθρου της ΠΙΝ .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.