Πολιτική

Σωτήρης Κουρής: Η σημερινή ορκομωσία μας αποτελεί για μας έναν όρκο και μία υπόσχεση προς τους πολίτες των νησιών μας

128views
ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Σημαντική η ημέρα της Ορκομωσίας μας για την ζωή μας και την πορεία του τόπου μας .
Ενός τόπου με μακραίωνα Ιστορία και πολιτισμό .
Ενός τόπου που διετέλεσε Κρατική Οντότητα σαν ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (1800).
Ενός τόπου όμως που χρειάζεται να μπει πλέον σε σωστή αναπτυξιακή πορεία .
Η σημερινή ορκομωσία μας αποτελεί για μας έναν όρκο και μία υπόσχεση προς τους πολίτες των νησιών μας οτι θα πραγματοποιήσουμε το Προγραμμα μας και τις δεσμεύσεις μας .
Το βάρος της Διακυβέρνησης και της Διαχείρισης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ είναι μεγάλο γιατί η λαϊκή εντολή μας βαραίνει και είμαστε υπόλογοι προς τους πολίτες των νησιών μας για να πραγματοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε .
Χρειάζεται λοιπόν να είμαστε ταπεινοί και προσεκτικοί στην διαχείριση της εξουσίας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που μας άφησαν οι προηγούμενοι , οι οποίοι οχι μόνο δεν στάθηκαν αντάξιοι των θέσεων τους αλλά με την λάθος διακυβέρνηση τους κλονίζεται το μέλλον της Περιφερειας μας .
Η διαμορφωμένη πλέον πλειοψηφία στον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ μας ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ αποτελείται από αξιολογα στελέχη σε όλα τα νησιά μας που μπορούσαν να κάνουν την διαφορά της διακυβέρνησης στην Περιφερειά μας και να δώσουν την αναπτυξιακή πορεία που χρειάζονται τα νησιά μας .
Η εμπνευσμένη ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Γιάννη Τρεπεκλή είναι εχέγγυο σταθερότητας και ανάπτυξης .
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Συμβούλους της Παραταξής μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη που έδωσαν μαζι μου ένα καλό και τίμιο αγώνα και πετύχαμε την μεγάλη νίκη μας . Την Ελένη , τον Νεκτάριο , τον Βασίλη , την Βικτώρια , τον Γερασιμο , τον Τάσο , τον Παναγή , την Αντζελα , την Παρασκευή , τον Σπύρο , την Θεοδωσία , τον Γερασιμο στην Κεφαλονιά μας .
Την Σμαραραγδούλα , τον Διονύση και την Αγγελικη στην Ιθάκη μας
Αξία στελέχη της κοινωνίας όλοι που αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες των νησιών μας και μας έδωσαν την μεγάλη νίκη .
Θέλω να ευχαριστήσω το Περιφερειάρχη μας Γιάννη Τρεπεκλή για την εμπιστοσύνη σε όλους μας και την αγάπη του .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες των νησιών μας που μας εμπιστεύτηκαν για την διακυβέρνηση της Περιφερειας μας .
Η υπόσχεση μας είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους .
Σωτήρης Κουρής 21/12/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.