Πολιτική

Σωτήρης Κουρής: Βαλλιάνειος Πρακτική Γεωργική Σχολή

94views

Βαλλιάνειος Πρακτική Γεωργική Σχολή

( επισκευή και επιδιόρθωση μάντρας )
Μία σημαντική πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε τις περασμένες ημέρες από την Βαλλιάνειο Γεωργική Σχολή με την επισκευή και καθαρισμό της εξωτερικής μάντρας επι της Επαρχιακής οδού στην είσοδο της πόλης μας .
Η πρωτοβουλία αυτή αξίζει συγχαρητηρίων στην διοίκηση της σχολής και στον πρόεδρο της κ Βλάδη Σκλάβο .
Με την επισκευή αυτή ήδη η είσοδος της πόλης αναδείχθηκε πολλαπλώς .
Ελπίζω και εύχομαι η Βαλλιάνειος Γεωργική Σχολή να συνεχίσει την ανάδειξη του κτήματός της για να γίνει ένα πραγματικά πρότυπο αγρόκτημα καλλιέργειας , το οποίο θα υποστηρίζει του παραγωγούς και αγρότες των νησιών μας .
Η περιοχή βέβαια χρειάζεται και ουσιαστικές παρεμβάσεις εκ μέρους του δήμου Αργοστολιου όπως κυκλικούς κόμβους στην είσοδο της πόλης και στην είσοδο προς την ΒΙΠΕ και τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ , νέες πεζοδρομήσεις , καλύτερο φωτισμό και αξιοποίηση του αλσυλλίου μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο ( ΑΛΣΟΣ Αντώνη Τρίτση).
Σωτήρης Κουρής 17/01/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.