ΚοινωνίαΠολιτική

Συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Women Act (women-act.org)

202views

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναικάς σήμερα και ξεκινά μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Women Act (women-act.org). H «Women Act» είναι μη κερδοσκοπική, μη κομματική οργάνωση γυναικών, στόχος της οποίας είναι η ενδυνάμωση των γυναικών και η εκπροσώπηση τους στη δημόσια σφαίρα.

 

Στο κτίριο της Π.Ε. Κεφαλληνίας συναντήθηκαν με τον  αντιπεριφερειάρχη των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης κ. Σταύρο Π. Τραυλό, η επικεφαλής του    «Hub της  Women Αct» στην Κεφαλονιά κ. Μάγκυ Παπαδάτου και η κ. Χρυσάνθη Τσαπαλιάνα, για να συζητήσουν το κοινό σχέδιο δράσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της «Women Αct».

Η Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης χαιρετίζει την ίδρυση του  παραρτήματος της «Women Αct» στο Νομό μας και θα σταθεί αρωγός της σε όλες τις πρωτοβουλίες που θα πάρει με τελικό στόχο την ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία Μας !

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.