Κοινωνία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

38views

 

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

 

 

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, δύο άτομα, για παράνομη οπλοκατοχή.

 

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, συνελήφθη, χθες (20.03.2024), από αστυνομικός της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 44χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, με μήκος λάμας -12- και -7- εκατοστών.

 

Σε μία ακόμη περίπτωση, στην Κεφαλονιά, 39χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη, την Τρίτη (19.03.2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, διότι την κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -8- εκατοστών.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.