Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο 26 Μαρτίου για το αίτημα παραχώρησης ακινήτου ιδιοκτησίας Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

243views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

7ης   ΤΑΚΤΙΚΗΣ   (ΜΕΙΚΤΗΣ)   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ   ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

Παρακαλείσθε, λαμβανομένων υπόψη των οριζόμενων στην ΚΥΑ:Δια/ΓΠ.οικ14709/ /.11/ 03/ 2022  του Υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία περιγράφονται  οι διαδικασίες σύγκλησης  των συλλογικών οργάνων για την προστασία και αποφυγή  διάδοσης  του κορωνοϊού COVID19, όπως προσέλθετε   στην 7η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία θα πραγματοποιηθεί   δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (χρήση της τεχνολογίας του  epresensewww. Epresence.gov.gr) στο χώρο του   Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου) το Σάββατο    26 Μαρτίου  2022  και ώρα   10:00 προκειμένου να συζητηθεί  το παρακάτω θέμα της  ημερήσιας διάταξης:

 

  • Αίτημα παραχώρησης ακινήτου ιδιοκτησίας Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (Ο.Τ.57) σύμφωνα με το άρθρο 200 του Ν. 3463/2006 .

 

         Εισηγητής: Δήμαρχος  Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ –ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.