Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

139views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 23η ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην 23η δημόσια τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης την Δευτέρα 12-09-2022, και ώρα 18:30 στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ.Γραικούση) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο : Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων με την επωνυμία Ν.Ε.Ο.Λ. και Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 2ο :Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την ανασυγκρότησης Τριμελούς Επιτροπής της παρ. 4 του άρθρ. 4 του ΠΔ. 236/84 (Α’95) για τις περιφράξεις γηπέδων εντός ζώνης πλάτους 500μ. από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 23 του Ν. 1337/1983».

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 3ο: Αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων κατόπιν αιτήσεώς τους.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 4ο : «Έγκριση σύναψης και όρων σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφαλληνίας & Δήμου Ληξουρίου για τη διάθεση τεχνικού προσωπικού, εκ μέρους του Δήμου Ληξουρίου για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών από σεισμούς και ενίσχυση φέροντος οργανισμού στο γυμνάσιο Αγίας Θέκλης – Ν. Κεφαλληνίας.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 5ο : «Παραχώρηση χρήσης κεντρικής πλατείας Ληξουρίου στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Σάββατο για την πραγματοποίηση μουσικής συναυλίας με την συμμετοχή νεανικών σχημάτων από την Κεφαλλονιά στο πλαίσιο δράσεων υπό τον γενικό τίτλο «Geo-Festival» από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (αριθ. 10/2022 απόφαση Συμβουλίου Κοινότητας Ληξουρίου)»

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 6ο: Ψήφισμα υπέρ της Συνθήκης Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.