Μουσική & Χορός

Συνέντευξη τύπου της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

117views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Σύλλογός μας , μπροστά στην τραγωδία που συντελέστηκε στην Θεσσαλία και την Μαγνησία , πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει καλλιτεχνική εκδήλωση , με συμμετοχή πολλών σχημάτων και καλλιτεχνών του Νησιού μας , και την στήριξη του Δήμου Αργοστολίου, στην διάρκεια της οποίας οι συμπολίτες μας θα μπορούν να φέρουν και να παραδώσουν στους διοργανωτές πράγματα , που θα σταλούν σε επιλεγμένα σημεία στις πληγείσες περιοχές .

Για περισσότερες πληροφορίες και δημιουργική συζήτηση , σας καλούμε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 , στις 7:30 μμ. σε αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου , όπου θα παραβρεθούν πολλοί από τους καλλιτέχνες που ολόψυχα δέχτηκαν να πάρουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης .

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 , στις 7:30 μμ. σε αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου .

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.