ΑθλητισμόςΚοινωνία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρου Π. Τραυλού με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα με αμαξίδιο όλων των εποχών, Γιώργο Μακρή

416views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ&ΙΘΑΚΗΣ

 

 

                                                                                               Αργοστόλι, 15.09.2022

                                                                                                        Αρ. Δελτίου:  80

 

 

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο κτίριο της Π.Ε Κεφαλονιάς, του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρου Π. Τραυλού με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα με αμαξίδιο όλων των εποχών, Γιώργο Μακρή.

Ο Γιώργος Μακρής, διεθνής μπασκετμπολίστας με αμαξίδιο από το 1997 και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Μπάσκετ με αμαξίδιο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του αναγνωρισμένου προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Χρόνη Πολίτση και πραγματοποίησε την εν λόγω συνάντηση στο πλαίσιο της δράσης «Τόπος & Αθλητισμός», με στόχο την ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη για το μπάσκετ με αμαξίδιο αλλά και την προοπτική συμμετοχής του σε μελλοντικές δράσεις.

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.