Οικονομία

Συνάντηση Προέδρου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σπύρου Λουκάκη με Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Λάρισα

114views

 

Επίσκεψη δέχτηκε ο Προέδρος του συλλόγου μας Κύριος Σπύρος Λουκάκης από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣ.Ε.Ε. Κύριο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο,

Μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, δια την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και για τα κοινά προβλήματα που μαστίζουν τις επιχειρήσεις με κύριο την ρήτρα αναπροσαρμογής περιηγήθηκε η συζήτηση, Αποφασίστηκε να κατεβάσουν προτάσεις στην Εθνική Συνομοσπονδία με σκοπό να διευθετούν τα ζητήματα.

Ο Κύριος Παπαδόπουλος μας συγχάρηκε για τα νέα μας γραφεία στο κέντρο  του εμπορικού τομέα της Πόλης μας  και εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του Νησιού μας, μας αποχαιρέτησε και συμφωνήσαμε για  επόμενη επίσκεψη στο νησί μας αλλά και από εμάς επίσκεψη στην Λάρισα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σπυρίδων Λουκάκης                                                              Δημήτρης Κουμαριώτης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.