Πολιτική

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρη Τσιόδρα

31views

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρη Τσιόδρα.

Στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής υποδέχθηκε το πρωί της Κυριακής τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος επισκέφθηκε την Κέρκυρα με την ευκαιρία της παρουσίασης του Βιβλίου του «Ευρωπαϊκή ενοποίηση: Οι περιπέτειες ενός οράματος».

Στην συνάντηση παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Στέφανος Πενηντάρχου Πουλημένος, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Βασίλης Χειμαριώτης και εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χειρδάρης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.