Πολιτική

Συνάντηση με τον ΓΓ Πολιτισμού κ. Διδασκάλου και τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο

140views

Συνάντηση με τον ΓΓ Πολιτισμού κ. Διδασκάλου και τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο

 

Χθες 31 Μαΐου με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, συναντήσαμε τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Αντικείμενο της συνάντησής μας ήταν η πορεία του Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εξασφάλιση χρηματοδότησης του έργου, βρισκόμαστε κοντά στην έναρξη των εργασιών.

Με τον κ. Γενικό συζητήσαμε και για την χρηματοδότηση εξοπλισμού για το Μουσείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, πέραν της κύριας χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη βρίσκονται σε εξέλιξη έργα προστασίας και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋπολογισμού περίπου 10 εκ. ευρώ και η προσπάθεια για την ομαλή πορεία τους είναι συνεχής σε συνεργασία με τους Δήμους, την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.