Πολιτική

Συνάντηση με Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

176views

 

Συνάντηση με Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022  ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης κα Αγγελική Κοκολιάδη και το Μέλος κ. Βαλλιανάτο Κοσμά.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εύρεση τρόπου αντιμετώπισης των 1.600 αιτήσεων που έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία Δόμησης και αφορούν την εκτός σχεδίου δόμηση και οι οποίες πρέπει να έχουν διεκπεραιωθεί έως 30/09/2023.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στις αρχές του χρόνου θα επισκεφτεί το αρμόδιο υπουργείο και θα ζητήσει να γίνει ειδική ρύθμιση όπως είχε συμβεί και επί περιόδου κορωνοϊου.

Επίσης ζήτησε από τους εκπροσώπους του ΤΕΕ να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις τιμές ζώνης του αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων που ισχύουν από 01/01/2022,  προκειμένου να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο και να υποβάλλει ο Δήμος μας τη γνώμη του στο Υπουργείο Οικονομικών.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.