Πολιτική

Συνάντηση Καππάτου- Πρωτοψάλτη (Διοικητή ΟΑΕΔ) για ζητήματα της Κεφαλονιάς

145views

Συνάντηση Καππάτου- Πρωτοψάλτη (Διοικητή ΟΑΕΔ) για ζητήματα της Κεφαλονιάς

 

Τον Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος την Τετάρτη 15/6/2022

Στη προγραμματισμένη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα που απασχολούν την οργάνωση της Υπηρεσίας μετά και τον πρόσφατο μετασχηματισμό του ΟΑΕΔ σε ΔΥΠΑ, τη λειτουργία της στο νομό, την απασχόληση στη ναυτιλία καθώς και προγράμματα στήριξης της απασχόλησης που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γραμματέας της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων κ. Αλεξάνδρα Γκανά.

Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αφού επισήμανε τον καθοριστικό ρόλο της στήριξης της απασχόλησης στα νησιά μας, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν αναπτύξει.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.