ΑθλητισμόςΠολιτική

Συνάντηση εργασίας σε συνέχεια της 1ης Συνέλευση της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Παγκοσμίου Τουρνουά ΑμεΑ Eπιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Argostoli Greek Paraopen 2022»

367views

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21-07-2022 σε συνέχεια της 1ης Συνέλευση της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Παγκοσμίου Τουρνουά ΑμεΑ Eπιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Argostoli Greek Paraopen 2022» .

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος,η πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Tournament Manager Πολυχρόνης Πολίτσης και ο Τεχνικός Σύμβουλος επίσης της Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ Νεκτάριος Γιαλλουράκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου σε πολύ καλό κλίμα και λήφθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις οργανωτικές διαδικασίες.Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύση Μινέτο και τον Σύμβουλο Δημάρχου για θέματα Πολιτισμού Βίκτωρα Ρουχωτά στους χώρους που θα διεξαχθεί το Τουρνουά. Η κα Καρυοφύλλη και ο κ. Γιαλλουράκης δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την τεχνική αρτιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αργοστολίου οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για αθλητές με Αναπηρία.

Το Τουρνουά «Argostoli Greek Paraopen 2022» (site: argostoliptt.gr) είναι το πρώτο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2004 που γίνεται στην Ελλάδα το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης.

Ήδη το ενδιαφέρον των εθνικών ομοσπονδιών είναι πολύ θερμό, χαρακτηριστικά ο κ. Πολίτσης ανέφερε ότι μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή αποστολές από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία με τη λίστα των Εθνικών Ομάδων να αριθμεί ήδη δεκάδες.

Aπό το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.