Κοινωνία

Συνάντηση Ανπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Τσιλιμιδού με ομογενείς από την Αργεντινή

234views

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη  06 Ιουλίου 2023 μεταξύ του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργου Τσιλιμιδού και επτά ομογενών μας από την Αργεντινή, μέλη της Ελληνικής πολιτιστικής οργάνωσης «Νόστος» που εδρεύει στο Μπουένος Άιρες και διακρίνεται για την διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Πολιτισμού στην Λατινική Αμερική.

Επικεφαλής της οργάνωσης είναι η πρόεδρος κα Χριστίνα Τσαρδίκου που έχει διοργανώσει κατ’ επανάληψη παρόμοια ταξίδια, με σκοπό την ενίσχυση των δεσμών με την Ελλάδα μέσω της γνωριμίας των περιοχών της. Τα έξι μέλη της αποστολής που τη συνοδεύουν επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στο πλαίσιο του 13ου Πολιτιστικού Ταξιδιού “Νόστος”  και θα παραμείνουν πέντε μέρες στο νησί μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.