Πολιτική

Συμπληρωματική Επιχορήγηση 95.000 ευρώ για την ύδρευση της Ιθάκης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

151views

Συμπληρωματική Επιχορήγηση 95.000 ευρώ για την ύδρευση της Ιθάκης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, εγκρίθηκε μια σημαντική χρηματοδότηση για το σύστημα ύδρευσης της Ιθάκης.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε συμπληρωματική επιχορήγηση του Δήμου Ιθάκης για την ολοκλήρωση της υλοποίησης του έργου “Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης – Αποκατάσταση ζημιών στην περιοχή  Αγία Παρασκευή – Μπρούζι”,  μέχρι του ποσού των 95.000€, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής οικονομικού έτους 2022.

Σκοπός της επιχορήγησης είναι η εύρυθμη υδροδότηση του νησιού μέσω της αποκατάστασης των βλαβών, που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν από έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και της κάλυψης της επιτακτικής ανάγκης επέκτασης του δικτύου ύδρευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γενικό και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη σταθερή στήριξη της Ιθάκης και την ανταπόκριση στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Ιθάκης να προετοιμάσει και να χρηματοδοτήσει έργα σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.