Οικονομία

Συμμετοχή των επιχειρήσεων στον χάρτη αξιοθέατων που θα εκδόσει το Επιμελητήριο

250views

Θέμα: Χάρτης Αποτύπωσης Αξιοθεάτων- Map of Attractions

Σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα προβεί σε έκδοση ενός χάρτη-οδηγού που θα αποτυπώνει τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ο χάρτης αυτός θα είναι σε μορφή μπλοκ και θα βρίσκεται εντός των καταλυμάτων και των ξενοδοχείων, δίνοντας όλη την πληροφορία στον επισκέπτη με μία ματιά.

Αντίστοιχα έντυπα που έχουν κυκλοφορήσει σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρηστικά αφού δεν αποτυπώνουν το οδικό δίκτυο αλλά μόνο τα επισκέψιμα αξιοθέατα και μετά την χρήση τους  φυλάχθηκαν από τους επισκέπτες ως αναμνηστικά της περιοχής.

Στα πλαϊνά της μπροστινής όψης του  χάρτη έχει προβλεφθεί χώρος που θα παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις-χορηγοί, οι οποίοι θα έχουν και δική τους αποτύπωση πάνω στο χάρτη ανάμεσα στα αξιοθέατα.

Ο χάρτης αυτός θα αποτελέσει ένα δυνατό διαφημιστικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα σε κλάδους  όπως :

 

  • Επισκέψιμα Κτήματα Ελαιολάδου και Οινοποιεία
  • Επισκέψιμα Θεματικά Πάρκα
  • Εστιατόρια και Μπαρ
  • Παροχή Υπηρεσιών Περιηγήσεων
  • Παροχή Υπηρεσιών Concierge
  • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Σκαφών και Μοτοσυκλετών
  • Κτηματομεσιτικά Γραφεία
  • Τουριστικά Τρενάκια

Η πρώτη έκδοση του χάρτη θα γίνει σε 20.000 αντίτυπα και όσες επανεκδόσεις ακολουθήσουν θα περιλαμβάνουν πάντα τους υπάρχοντες χορηγούς.

Επίσης ο χάρτης αυτός θα είναι διαθέσιμος και με QR CODE για ηλεκτρονική λήψη σε κινητές συσκευές.

Για να συμμετέχει μία επιχείρηση στην έκδοση του εντύπου με τη μορφής χορηγίας,

δύναται να επιλέξει από  τις επιλογές που ακολουθούν, εκείνη που καλύπτει τις δικές της ανάγκες. Τονίζεται ότι οι θέσεις  για τους μεγάλους χορηγούς είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι και τη Δευτέρα 09/05/2022.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2671026190 και στο  email eloukeri@eeki.gr .

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

ΥΓ: Επισυνάπτεται  ενδεικτικά μια αντίστοιχη αποτύπωση αξιοθέατων από την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να έχετε μια γενική εικόνα του δημιουργικού.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.