Κοινωνία

«Συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας, στην πρόσφατη σύσταση της ΟΠΑ Δήμου Σάμης»

261views

«Συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας,
στην πρόσφατη σύσταση της ΟΠΑ Δήμου Σάμης»

Σας γνωστοποιούμε την δημιουργία ΟΠΑ (Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων) στον Δήμο Σάμης, από τις 7 Απριλίου.
Η ΟΠΑ του Δήμου έχει σαν αρμοδιότητα την εξέταση θεμάτων προστασίας των παιδιών από την σεξουαλική εκμετάλλευση, κακοποίηση ή παραμέληση.
Δέχεται εισαγγελικές εντολές από την εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλονιάς για διεξαγωγή Κοινωνικών Ερευνών σχετικά με κακοποίηση ανηλίκων, καθώς και ειδοποιήσεις από την Εθνική Γραμμή παιδικής προστασίας 1107. Επίσης όπου κρίνεται αναγκαίο συνεργάζεται με την ΟΠΑ του δήμου Αργοστολίου.
Με βάση τα παραπάνω, για την υποστήριξη – κατεύθυνση σε θέματα που αφορούν την Προστασία Ανηλίκων, καθώς και αναφορά περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, παραμέλησης και εκμετάλλευσης παιδιών, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 έως τις 15:30 στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σάμης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ταχ. Διεύθ.: Αγίου Νικολάου 1, Αγία Ευφημία 28081
Τηλ : 2674 360214
Ε-mail: kentro@sami.gov.gr
avrettou@sami.gov.gr
gstefanopoulou@sami.gov.gr

Υπεύθυνοι προστασίας Ανηλίκων του Κέντρου Κοινότητας:
Βρεττού Ανδρονίκη Κοινωνική λειτουργός MSc. Ψυχικής Υγείας
Στεφανοπούλου Γεωργία Κοινωνική Λειτουργός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.