Τουρισμός

Συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT-INTERNATIONAL TRAVEL EXHIBITION 2022

247views

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ  BIT-INTERNATIONAL TRAVEL EXHIBITION 2022

 

 

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση  BIT-International Travel Exhibition 2022 η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως και 12 Απριλίου 2022 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Στην έκθεσή εκ μέρους της επιτροπής παρευρέθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Βεργωτή Μαρίνα. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και  φορείς τουρισμού. Επίσης διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό στους επισκέπτες.

Το περίπτερο ήταν της Περιφερειακής Ένωσης Ιόνιών Νήσων την επιμέλεια του οποίου είχε ο διευθυντής της  κ Ζαπάντης Ανδρέας σε συνεργασία με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΕΔΙΝ στην Ιταλία κα Σαρικώστα Ελένη, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία.

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.