Κοινωνία

Συλλυπητήριες επιστολές για τον τραγικό θάνατο του μαθητή του ΕΠΑΛ Αργοστολίου

319views

Με αισθήματα μεγάλης οδύνης  για τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ  Αργοστολίου  που «έφυγε» πρόωρα με τόσο τραγικό τρόπο, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ»

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης πενθεί…

Πενθεί και θρηνεί για  ένα νέο παιδί 17 χρονών, μαθητή της σχολικής μονάδας του ΕΠΑΛ Αργοστολίου, που χθες βρήκε τραγικό κυριολεκτικά θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Λάσσης, στο Αργοστόλι, σε μικρή σχετικά απόσταση απ’ το σχολείο του…

Ως εκπαιδευτικός και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια, τόσο εμού του ιδίου, όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρου Αγγελόπουλου καθώς και σύσσωμης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας των νησιών μας, στους οικείους του αδικοχαμένου μαθητή…

Ευχής έργο θα ήταν, να μην ξανασυμβεί ποτέ μα ποτέ στο μέλλον παρόμοιο συμβάν. Να μην ξανασυμβεί ποτέ μα ποτέ, να φεύγουν απ’ τη ζωή άνθρωποι –κυρίως νέοι- και μάλιστα με τόσο τραγικό τρόπο. Να μην ξανασυμβεί ποτέ μα ποτέ, το πάθος για Ζωή να εξαργυρώνεται με την ίδια τη ζωή…

Την προσπάθεια όμως για μετουσίωση, αυτής της ευχής σε πράξη, οφείλουμε να  την καταβάλουμε όλοι.  Διαρκώς και άοκνα. Γονείς, εκπαιδευτικοί, κοινωνία, Πολιτεία. Για κάθε έφηβο, για κάθε έφηβη, για κάθε νέο παιδί… Μα και για κάθε άνθρωπο… Νέο  και μη…

Γιατί η ζωή αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…

Γιατί η ζωή είναι ένα πολύτιμο Δώρο,  που χαρίζεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

 

Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Αργοστολίου εκφράζει την βαθειά του οδύνη

Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ  Αργοστολίου εκφράζει την βαθειά του οδύνη για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του 17χρονου μαθητή μας.

Οι καθηγητές, συντετριμμένοι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή μας, που το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια πριν προλάβει να βαδίσει τον δρόμο της ζωής του.

Θα μας λείψεις!!!

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

elme_ki@yahoo.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ  εκφράζει την βαθειά του οδύνη για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του  17χρονου μαθητή του ΕΠΑΛ Αργοστολίου σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύσσωμη και συντετριμμένη η  εκπαιδευτική και η μαθητική  κοινότητα θρηνούν έναν μαθητή, έναν συμμαθητή, ένα παιδί μιας λαϊκής οικογένειας μεταναστών, που το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Τούτη την ώρα της περισυλλογής και της συντριβής το Δ.Σ. εκφράζει στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια ενώ αντιπροσωπεία του θα παραβρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Αργοστόλι,  12/4/2022

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.