Κοινωνία

Συλλυπητήριες επιστολές για τον ξαφνικό χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Μηλιώτη

113views

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του φίλου, συνεργάτη και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, «Νίκου Μηλιώτη».

Η παρουσία του Νίκου Μηλιώτη χαρακτηριζόταν από την πραότητα, την λογική σκέψη, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, την ειλικρίνεια και το ήθος του. Χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίζει τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως πολιτικός.

Το κενό που αφήνει πίσω του, τεράστιο για όλους μας.

Εκφράζω τα Θερμά Συλλυπητήρια μου στους οικείους του.

Καλό Ταξίδι, καλέ μου φίλε Νίκο …

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Νικόλαος Μηλιώτης

Αντιπεριφερειαρχης Πολιτικής Προστασίας Περιφερειας Ιονίων Νήσων .
Έφυγε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή ένας αγαπητός φίλος και Συνεργατης .
Σοβαρός , έντιμος , αξιόπιστος , εξαίρετος φίλος και Συνεργατης .
Γνωριστήκαμε το 2011 , Αυτός Αντιπρόεδρος της Οικονομικης Επιτροπης της ΠΙΝ και εγώ Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης . Οι εισηγήσεις του για την επίλυση όλων των σοβαρών θεμάτων της ΠΙΝ ήταν τέλειες και ουσιαστικές και μαζί αντιμετωπίζαμε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν . Το 2013 ανέλαβε Προεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΙΝ όπου απέδειξε για μία ακόμη φορά την ικανότητα του να ενώνει , να διαχειρίζεται σωστά και να λαμβάνει αποφάσεις . Διαχειριστήκαμε τους Σεισμούς της Κεφαλονιάς του 2014 με απόλυτη επιτυχία σε μια δύσκολη εποχή . Οι συμβουλές του και οι κατευθύνσεις του έλυναν προβλήματα μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο .
Διατηρήσαμε μια στενή φιλία καθ όλα τα επόμενα χρόνια όπου μαζί με άλλους αγαπητούς φίλους και φίλες βρισκόμαστε όταν ευρισκόμουν στην Κερκυρα .
Συνεργαστήκαμε ξανά τα τελευταία χρόνια 2019-2020, όταν έγινε Αντιπεριφερειαρχης Πολιτικής Προστασίας . Διαχειριστήκαμε πολλά και σοβαρά και δύσκολα θέματα με απόλυτη επιτυχία . ( Ιανός , Μπάλλος).
Η εκτίμηση μου και ο σεβασμός προς τον αγαπητό Νίκο ήταν μεγάλος .
Η θλίψη και ο πόνος για τον χαμό του επίσης μεγάλος .
Αιωνία του η μνήμη , θα τον θυμόμαστε πάντα .
Σωτήρης Κουρής 30 Μαρτίου 2023

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 21ας

ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας 21ας Λειβαθούς εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Μηλιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για την ομάδα μας

Ο πρόεδρος

Κωνσταντάτος Διονύσης

 

«ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

 

Κέρκυρα 31.03.2023

Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού φίλου και συνεργάτη, Νίκου Μηλιώτη.

Ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός, προσηνής, ευγενής, πράος, που ενέπνεε την εκτίμηση όσων είχαν την χαρά να εργαστούν στο πλάι του. Καλός φίλος, δίκαιος πολιτικός, ακέραιος στον επαγγελματικό στίβο.

Καλό ταξίδι φίλε Νίκο.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με θέρμη για όσα μοιραστήκαμε, μα κυρίως για το αυθόρμητο αστείο σου και την ζεστή καλημέρα σου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.