ΚοινωνίαΠολιτική

Συλλυπητήριες επιστολές για την απώλεια του Παναγή Πουσνάρα

180views

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥΣΝΑΡΑ

Η θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥΣΝΑΡΑ δεν περιγράφεται με λόγια.

Ο σύντροφος Παναγής υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. Αγωνιστής σεμνός και ανιδιοτελής, έμεινε αφοσιωμένος στις ιδέες της Αριστεράς έως το τέλος της ζωής του .

Στάθηκε στυλοβάτης του Αριστερού και Προοδευτικού κινήματος από τις πολύ δύσκολες εποχές της Ελληνικής Ιστορίας μέχρι και σήμερα που με οδύνη τον αποχαιρετούμε.

Με την παρουσία του και δράση του, ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ως αυτοδιοικητικός , άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνία της Λειβαθούς αλλά και της Κεφαλονιάς.

Υπήρξε Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών Λειβαθούς και Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς-Ιθακης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ υπηρέτησε με μεγάλη προσφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Λειβαθούς και ως Δημοτικός Σύμβουλος (2002-2010)

Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και σύντροφε Παναγή.

Σε τιμούμε για το ήθος σου , την αγωνιστικότητά σου και την μεγάλη κοινωνική σου προσφορά.Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια κοινωνία με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥΣΝΑΡΑ

Μερικές φορές είναι φτωχές οι λέξεις για να περιγράψουν την θλίψη και την απώλεια.

Μας είναι πραγματικά δύσκολο σήμερα να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να

αποχαιρετήσουμε τον σύντροφό μας Παναγή Πουσναρά.

Ξαφνικό το φευγιό του…. Απρόσμενη η απώλεια.

Ο σύντροφος Παναγής αγωνιστής σεμνός και ανιδιοτελής έμεινε αφοσιωμένος στις ιδέες της Αριστεράς έως το τέλος της ζωής του και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις δύσκολες στιγμές του .

Μεγάλη ήταν η προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπηρέτησε, ως Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2002-2010 και ως Αντιδήμαρχος Λειβαθούς 2006-2010.

Τον τιμούμε για το ήθος του , την αγωνιστικότητά του και την μεγάλη κοινωνική του προσφορά.

Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε!!

Συνεχίζουμε τον αγώνα που μαζί σου δίναμε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Θα είσαι πάντα μαζί μας στις επόμενες νίκες του κόμματός μας και του λαού μας για καλλίτερες μέρες.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥΣΝΑΡΑ

Αγαπημένε φίλε και σύντροφε Παναγή

Αυτή τη δύσκολη στιγμή τα όποια λόγια και να πούμε είναι λίγα… Ίσως φτάνουν μόνο για δηλώσουν την θλίψη και την οδύνη που μας κατέχει για τον πρόωρο χαμό σου.

Όσοι σε γνωρίσαμε όλα τούτα τα χρόνια ξέρουμε πολύ καλά το κενό που αφήνεις πίσω σου. Κενό δυσαναπλήρωτο . Η παρουσία σου και η δράση σου αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα σου στην τοπική κοινωνία της Λειβαθούς και της Κεφαλονιάς.

Στάθηκες όρθιος σε εποχές δύσκολες. Έδινες καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης για να στηρίξεις την οικογένεια σου, για να εξασφαλίσεις τα προς το ζην και παράλληλα ήσουν παρών στα μικρά και μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας μας.

Υπήρξες μάχιμο και δυναμικό στέλεχος του Προοδευτικού και Αριστερού κινήματος από εκείνες τις πολύ δύσκολες εποχές που βίωσε η πατρίδα μας μέχρι και σήμερα που σε αποχαιρετούμε. Έδωσες την δική σου μάχη, μαζί με πολλούς άλλους συντρόφους και φίλους για μια άλλη Πατρίδα. Για μια Ελλάδα της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης. Για μια Ελλάδα που ο απλός πολίτης ,ο εργαζόμενος θα έχει την δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια. Εγώ σε γνώρισα το 1989 ,εκεί…στις πρώτες προσπάθειες να υπάρξει η κοινή πορεία των δυνάμεων της Αριστεράς και της Προόδου ,γιατί έβλεπες ότι το προοδευτικό κίνημα είχε ανάγκη μια ενωμένη και δυνατή Αριστερά που να επικαθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προοδευτικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Υπήρξες κορυφαίο στέλεχος του τότε Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, ως γραμματέας της Ο.Μ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ και ως μέλους της Ν.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ και άφησες έντονο το σημάδι σου στην πορεία και την εδραίωση του πολιτικού μας χώρου σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Υπήρξες μάχιμο και δυναμικό στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως Αντιδήμαρχος Λειβαθους. Αγωνιστικές για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου σου και η πρόσφορα σου υπήρξε πολύτιμη και καθοριστική.

Όλα αυτά και πολλά άλλα αφήνουν έντονο το σημάδι σου στη μικρή μας κοινωνία. Δεν πέρασες απλώς από τη ζωή ετούτη. Έδρασες!! Πάτησες δυνατά και τα βήματα σου αφήκανε έντονο το αποτύπωμα τους.

Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…

ΘΑ ΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ….

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.