Κοινωνία

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021-2022

157views

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθειά τους υπήρξε αξιέπαινη, ειδικά μέσα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας.

Σε όσους και όσες πέτυχαν τον στόχο τους για την εισαγωγή τους στη σχολή επιλογής τους, εύχομαι η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες και οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν μέσα από τον δρόμο που διαλέγουν να ακολουθήσουν, ώστε να νιώθουν πλήρεις και ευχαριστημένοι, αποκτώντας τα κατάλληλα εφόδια και χτίζοντας το δικό τους μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εργάστηκαν συστηματικά, δείχνοντας προσήλωση στον στόχο τους, βιώνοντας από κοντά τον μεγάλο αγώνα των μαθητών τους, στηρίζοντάς τους ψυχικά και ηθικά βοηθώντας τους κατ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτών των δύσκολων εξετάσεων.

Συγχαρητήρια, τέλος, και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

Καλή δύναμη σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχομαι καλή αρχή σε αυτό το νέο και σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους, με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πέτρος Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.