ΑθλητισμόςΠολιτική

Συγχαρητήρια στο Δημήτρη Αντωνάτο μας έκανε περίφανους με το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ της Σλοβενίας

363views

     Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Αντωνάτος μας γέμισε υπερηφάνεια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

   Η Κεφαλονιά και η Ελλάδα μέσω του Δημήτρη είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών στον μεγάλο αθλητή μας, στην οικογένεια του που τον στηρίζει με κάθε μέσο και στον εξαιρετικό προπονητή του.

  Η συγκινητική δήλωση του Δημήτρη  «θέλω να γυρίσω στον τόπο μου να δω τους συγγενείς μου και να βοηθήσω όπως μπορώ με την κατάσβεση των πυρκαγιών» χαρακτηρίζει το ήθος και τις αξίες του.

 

 

 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης

 

Σταύρος Π. Τραυλός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.