ΚοινωνίαΠολιτική

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κράτσα για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία ενίσχυσης της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων»

217views

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κράτσα για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία ενίσχυσης της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων»

Ο διάπλους Ληξούρι-Αργοστόλι-Ληξούρι από τον Γιώργο Κράτσα ήταν μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επιστέγασμα της προσπάθειάς του για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι.

Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, αλλά κυρίως οι άνθρωποι της Ένωσης «Υπερίων» που με πολύ κόπο έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα ασφαλές καταφύγιο για συμπολίτες μας που το έχουν πιο πολύ ανάγκη, νιώθουν ευγνωμοσύνη για τη φιλανθρωπική προσπάθεια του Γιώργου Κράτσα.

Εύχομαι η προσπάθειά του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τη στήριξη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, όπως η Ένωση ΑμεΑ «Υπερίων», στις οποίες συμμετέχουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, προάγοντας κάθε μορφή εθελοντικής κοινωνικής δράσης.

Γιώργο Ευχαριστούμε!

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.