Κοινωνία

Συγχαρητήρια για τους/τις επιτυχόντες/ούσες των πανελλαδικών εξετάσεων

93views

Με αφορμή́ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης συγχαίρουν τους/τις επιτυχόντες/ούσες. Κατορθώσατε, παρά τις δυσκολίες, να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και να πετύχετε τους στόχους σας. Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες, που περάσατε τη δύσκολη αυτή περίοδο δίπλα στα παιδιά σας και μοιραστήκατε την αγωνία και την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε εσάς που δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μη σταματάτε! Κυνηγήστε τα όνειρά σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για όλους εσάς.

Αγαπητά μας παιδιά, σας ευχόμαστε υγεία, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή σας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.