ΑθλητισμόςΠολιτική

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό στο Λύκειο Πάστρας και στον ΝΕΟΛ

525views

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ  ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ & ΣΤΟΝ  ΝΕΟΛ. »

Ο αθλητισμός ανθίζει στην περιοχή μας, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, γεγονός που μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια! Η επιτυχία ανήκει αυτή τη φορά, στο Λύκειο Πάστρας κέρδισε το 2ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας με 2-1 σετ στον αγώνα βόλεϊ  και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων που θα αντιμετωπίσει το νικητή από τον αγώνα των Λυκείων μεταξύ Ζακύνθου –Κέρκυρας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λυκείου  Πάστρας για αυτή την επιτυχία και καλή συνέχεια των αγώνων της στο σχολικό πρωτάθλημα .

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την εξασφάλιση της παραμονής του ΝΕΟΛ στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Οι προσπάθειες της Διοίκησης, του Τεχνικού επιτελείου, των αθλητών αλλά και του απλού κόσμου που πάντα στηρίζει την ομάδα, απέδωσαν καρπούς για μία ακόμη χρονιά. Ευχόμαστε συγχαρητήρια για την ως τώρα πορεία και την εξασφάλιση της παραμονής  στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, καλή επιτυχία για τη συνέχεια!

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.