Πολιτική

Συγκλονισμένος ο Νικόλας Βαλιανάτος με την υπόθεση Καϊλη!! Ένιωσε τεράστια έκπληξη όπως όταν έμαθε για το σκάνδαλο “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ” στην πρώην Νομαρχία Κεφαλονιάς όταν ήταν Πρόεδρος!

481views

Δεν μπορεί να πιστέψει , ως παλιός αγνός “πρασινοφρουρός”,ο Νικόλας Βαλιανάτος το χορό εκατομμυρίων που είχε στηθεί γύρω από την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευα Καϊλη ..

Ένιωσε σχεδόν την ίδια έκπληξη όταν έμαθε πως επί Προεδρίας του στην πρώην Νομαρχία Κεφαλονιά ειχαν παιχθεί εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από το δημόσιο χρήμα στο “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ “!!!

Ο μαγκούφης ο Νικόλας που να ξέρει από αυτά; Όπως λέει κι ο ίδιος χαριτολογώντας “Εντάξει να πάρεις μια μπουκάλα κρασί από ένα πανηγύρι αλλά όχι και εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ”!!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.