Πολιτική

Στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με το κυβερνητικό έργο στο επίκεντρο των συζητήσεων

238views

Στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με το κυβερνητικό έργο στο επίκεντρο των συζητήσεων

Με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής, η οποία ανανεώθηκε σε ποσοστό 75%, ολοκληρώθηκε το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στελέχη της κυβέρνησης, βουλευτές και σύνεδροι, εστιάσαμε σε έξι θεματικές ενότητες που καθορίζουν το κυβερνητικό έργο, με βάση τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, με στόχο να είμαστε δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα:

  • Καθημερινότητα και Ψηφιακή Μεταρρύθμιση
  • Προστασία του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
  • Ασφάλεια
  • Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας
  • Πολιτικές για τους νέους και ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος
  • Νέα Δημοκρατία: Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της

 

Στα πλαίσια της τελευταίας θεματικής ενότητας στην ομιλία μου στο συνέδριο, τόνισα ότι οι αρχές της παράταξης αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή διαχείριση διαδοχικών κρίσεων, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

 

Βίντεο και κείμενο της ομιλίας μου στο σύνδεσμο:

«Ιδεολογία, οργάνωση και πολιτικές μιας σύγχρονης Κεντροδεξιάς παράταξης. Προκλήσεις για τη Νέα Δημοκρατία σήμερα»

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις ομιλίες του στο συνέδριο έθεσε τους εθνικούς στόχους για το αμέσως επόμενο διάστημα με την έξοδο της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας το 2022 και την ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας το 2023.

 

Η επιτυχία μας σε αυτούς τους στόχους, θα ενισχύσει την αναπτυξιακή μας δυναμική και θα αυξήσει τα δημοσιονομικά περιθώρια για παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών.

 

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.