Οικονομία

Στο Συνέδριο «The Future of Retail 2024» η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου

69views

Στο Συνέδριο «The Future of Retail 2024» η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κ. Ελένη Παπαναστασάτου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κα Ελένη Παπαναστασάτου, συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο με θέμα: «The Future of Retail 2024» ( Το μέλλον του λιανεμπορίου),στις 5 και 6 Απριλίου, στην Τεχνόπολη Αθηνών.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στο συνέδριο, θεσμικοί εκπρόσωποι του Λιανικού Εμπορίου, από όλο τον κόσμο, συζήτησαν με  Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη εταιριών  του εμπορίου, του τουρισμού, της τεχνολογίας, των μεταφορών και της μόδας, καθώς και με εκπροσώπους της Πολιτείας και των κομμάτων.
Η κα Παπαναστασάτου ενημερώθηκε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του λιανεμπορίου, την ανάπτυξη ψηφιακών καναλιών, αυτοματοποίησης, ρομποτικής και κυβερνοασφάλειας, που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να αναπτύξουν για να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε ένα σημαντικά αναμορφωμένο μελλοντικό περιβάλλον. 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.