Πολιτική

Στο Μέγαρο Μαξίμου για ζητήματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

59views

Στο Μέγαρο Μαξίμου για ζητήματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Είχα τη χαρά να βρεθώ το μεσημέρι της Τρίτης 18/10 για μία ακόμη φορά στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντήσω τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Γιάννη Μπρατάκο.

Με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε τη πορεία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ανταποκρίνεται σε σειρά πολλαπλών προκλήσεων. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη με πρωτοβουλίες που αμβλύνουν τις επιπτώσεις μιας κρίσης για την οποία δεν ευθύνεται η Ελλάδα αλλά καλείται να διαχειριστεί.

Με τον κ. Μπρατάκο αναπτύξαμε, ακόμη, ζητήματα που απασχολούν τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη, σε συνέχεια και της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι άλλωστε γνωστό το γεγονός πως ο τόπος μας είδε στη πράξη το ενδιαφέρον, προσωπικά, του Πρωθυπουργού και συνολικά της Κυβέρνησης.

Με τον κ. Μπρατάκο, παραμένουμε σε σταθερή επικοινωνία και τον ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.