Οικονομία

Στην 86η ΔΕΘ, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής οικονομίας!

185views

Στην 86η ΔΕΘ, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής οικονομίας!

Στην Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Γιώργος Στασινόπουλος, συνοδευόμενος από φορείς της Ζακύνθου όπως το Προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού.

Εκεί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα περίπτερα της Έκθεσης, ιδιαίτερα εκείνα των Επιμελητηρίων, του Ιονίου Πανεπιστημίου, των Υπουργείων και των φορέων του Δημοσίου αλλά και το περίπτερο της τιμώμενης χώρας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της πρώτης ημέρας συμμετείχε σε εκδήλωση με τη συμμετοχή των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Γεωργαντά και του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε και Δημάρχου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί παραδοσιακά την βιτρίνα της ελληνικής οικονομίας και η φετινή διοργάνωση, η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι η χώρα μας παρά τις διεθνείς δυσκολίες, εισέρχεται με δυναμικές προοπτικές στο μέλλον.

Οι ευκαιρίες είναι πολλές και οφείλουμε ο τόπος μας, πιο σοβαρά και δυναμικά, να συμμετάσχει και αυτός δείχνοντας τα εξωστρεφή χαρακτηριστικά του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Με σχέδιο, σοβαρότητα μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά, προβάλλοντας τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, βελτιώνοντας τις παθογένειές μας, αλλά κυρίως αλλάζοντας ουσιαστικά νοοτροπία.

Γιώργος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.