Κοινωνία

Στην τηλεόραση του Αχελώου και τις “Ανοιχτές Σελίδες” η δημοσιογράφος Άρια Σώκρατους και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος

217views

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένοι στο Α μέρος η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ Άρια Σώκρατους και στο Β μέρος ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Η κ Σώκρατους μιλάει

-Για την δραστηριοτητά της ως σύμβουλος Ραδιοτηλεόρασης.

-Για την αποφασή της να μεταναστεύσει στην Αμερική

-Για την συνεργασία της με τον Εθνικό Κήρυκα Αμερικής. Πώς λειτουργεί στην Κύπρο και Πώς στην Αμερική η Δημοσιογραφία.

-Για την Πανελλήνια ομοσπονδία Φλώριντας Αμερικής που είναι Πρόεδρος.

-Για τις κυριώτερες συνεντεύξεις που έχει πάρει από σημαντικές προσωπικότητες. Για το βιβλίο της /Τά Δάκρυα της Σιωπής // που έγινε και Θεατρικό έργο-

-Για την συνεργασία της με την Διεθνούς φήμης πολυβραβευμένη ηθοποιό κ Πάολα Χατζηλαμπρή και άλλα πολλά.

Ο κ Παναγιώτης Ρηγόπουλος μιλάει

– Για το πολυτελές δίτομο Λεύκωμα που έκδοσε για το Καρναβάλι της Πάτρας με φωτογραφικό υλικό.

-Για την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του διτομου Λευκώματος στην Πάτρα με σπουδαίους ομιλητές ,καταξιωμένους ερμηνευτές .

-Που άλλου θα παρουσιασθεί το δίτομο Λεύκωμα

-Για την μεγάλη προσφορά στον Ελληνισμό της κ Ιωάννας Λαζάρου Εκδότριας Δημοσιογράφου και ιδιοκτήτριας του Greekradio στην Φλώριντα της Αμερικής και της Greeknews Και για την κ Θεοδώρα Γιαννίτση πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας.

https://www.youtube.com/watch?v=lSx_mm4_zjw

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.