
Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” ο χειρουργός Σταύρος Τσιριγωτάκης
Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες προσκεκλημένος ο χειρουργός κ Σταύρος Τσιριγωτάκης
Ο κ Τσιριγωτάκης μιλάει
-Αν έχει αυξηθεί ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο του Θυροειδή;
-Γιατί υπάρχει αύξηση;
-Γιατί πρέπει να είναι εξειδικευμένος ο χειρουργός.
-Εάν υπάρχουν εξειδικευμένα κέντρα στα οποία πρέπει να απευθυνθεί ο ασθενής.
-Για το Σύλλογο που σύστησε για ασθενείς που έχουν καρκίνο του Θυροειδή , ποιος ο σκοπός και ο στόχος του Συλλόγου και άλλα πολλά.
Επίσης την εκδήλωση κοπή της Πίτας του Συλλόγου ασθενών με καρκίνο του θυροειδή. Και αποσπάσματα από το Κερκυραίικό Πάσχα που μας έστειλε ο φίλος και συνεργάτης κ Σπύρος Σουρβίνος και τον ευχαριστούμε πολύ.
https://www.youtube.com/watch?v=oiynCXBaiGk
*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.