Πολιτική

Στην Κέρκυρα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

136views

Στην Κέρκυρα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

 

  • Στο επίκεντρο η τρέχουσα τουριστική περίοδος στα Ιόνια Νησιά, οι προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού και η μελέτη στρατηγικής βιώσιμου τουρισμού την οποία εκπονεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

*** *** ***

 

 

Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 η Υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

 

Θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές.

 

Θα ακολουθήσει στις 10.30πμ, στο ξενοδοχείο Corfu Mare Boutique Hotel, συνάντηση γνωριμίας, εργασίας και ανταλλαγής απόψεων με τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων αναφορικά με την τρέχουσα τουριστική περίοδο στα Ιόνια Νησιά, τις προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού και την μελέτη στρατηγικής βιώσιμου τουρισμού την οποία εκπονεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.