
Στην Ιθάκη η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ-Συνάντηση με το στέλεχος του Κινήματος Παύλο Χρηστίδη
Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. βρέθηκε στο νησί της Ιθάκης όπου μαζί με τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με το στέλεχος του Κινήματός μας, Παύλο Χρηστίδη.
Παράλληλα, μαζί με το Παύλο συνομιλήσαμε με μελή και φίλους μας στο Βαθύ και το Σταυρό, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς τους και ακούσαμε τις αγωνίες τους. Υπήρξε επίσης συνάντηση με το Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα όπου ενημερωθήκαμε για το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μαζί με τις Τοπικές Οργανώσεις, ξεκινά σήμερα από την Ιθάκη και θα συνεχίσει στην Κεφαλονιά ένα σύνολο πολιτικών δράσεων αυτοοργάνωσης, προκειμένου η Παράταξη μας με σύμμαχο τη κοινωνία να προχωρήσει την αυτόνομη πορεία της για την Αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.



*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.
add a comment