Πολιτική

Στην Ακαδημία Αθηνών στη δημόσια συνεδρία Υποδοχής ως αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας του Αναστάσιου Γερμενή

174views

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια είχα την τιμή να παραστώ στην Ακαδημία Αθηνών, στη δημόσια συνεδρία Υποδοχής ως αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας του κ. Αναστάσιου Γερμενή, Ομότιμου Καθηγητή Ανοσολογίας του Τμήματος Ιατρικής  του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.

Την τελετή προσφώνησε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Αντώνιος Ρεγκάκος και η παρουσίαση έγινε από τον Ακαδημαϊκό κ. Χαράλαμπο Μουτσόπουλο.

Ακολούθησε ομιλία του κ. Αναστάσιου Γερμενή με θέμα «Ανοσολογία: Η περιπέτεια της Βιολογικής Ταυτότητας».

Ο συμπατριώτης μας κ. Αναστάσιος Γερμενής  με τη διαδρομή του  επιβεβαιώνει ότι ο τόπος μας ήταν και συνεχίζει να είναι πηγή ανάδειξης και προκοπής σημαντικών ανθρώπων στην επιστήμη και στην πνευματική ζωή της χώρας μας.

Ως Δήμαρχος αλλά και προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ τον συμπατριώτη μας και να του ευχηθώ να συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες του.

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.