Πολιτική

Στην Αγία Ειρήνη και στα Σιμωτάτα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος-“Συγχαρητήρια στους διοργανωτές”

335views

Το νησί μας κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες αυτές τις ημέρες για να απολαύσει τις διακοπές του και όπως είναι φυσικό να διασκεδάσει συμμετέχοντας στα τοπικά μας πανηγύρια που συνδέονται με την κουλτούρα αλλά και την παράδοση της Κεφαλονιάς.

Δύο από τα πιο σημαντικά πανηγύρια της περιοχής του Ελειού-Πρόννων τίμησε με την παρουσία του χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος συγκεκριμένα της Αγίας Ειρήνης που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος το “Αράκλι” και των Σιμωτάτων ο Πολιτιστικός Σύλλογος  “Ο Κόκκινος Βράχος” με τους κατοίκους  να τον υποδέχονται εγκάρδια. Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και γλέντι με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι το πρωι.

Συνοδευόμενος από πολλούς δημοτικούς συμβούλους ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των δύο χωριών να παρακολουθήσει το ψυχαγωγικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει αλλά και να γευθεί τα νόστιμα σουβλάκια αλλά και το τοπικό κρασί. Άκουσε με προσοχή τη γνώμη των κατοίκων για ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους ενώ δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, ο ίδιος συνεχάρη τους διοργανωτές των εκδηλώσεων ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και του χρόνου.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.