Κοινωνία

Στα εγκαίνια του “Υπείρων” παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός

216views

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κύριος Σταύρος Τραυλός, στα εγκαίνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΥΠΕΡΙΩΝ, στο Ληξούρι, ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχ. Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020», χαιρετίζοντας την αξιόλογη αυτή νέα δράση, η οποία αφορά στη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες αξιοποίησης των ικανοτήτων τους, γεγονός που αυξάνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην εργασία, επιχειρώντας έτσι την ουσιαστική ενσωμάτωσή τους στην κοινότητα.

Η υλοποίηση της εν λόγω δράσης μας καθιστά κοινωνούς της και αν μη τι άλλο ενισχύει την ελπίδα μας και το όραμά μας, αναφορικά με τη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου κόσμου στα πλαίσια του οποίου θα εντάσσονται όλοι αρμονικά και επί ίσοις όροις.

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.