Κοινωνία

Σταύρος Τραυλός: “25η Μαρτίου”, διπλή γιορτή, για την πατρίδα μας, για τον ελληνισμό, για την Ορθοδοξία. Ημέρα χαράς, ημέρα τιμής του αγώνα των προγόνων μας για μια ελεύθερη Ελλάδα

92views

 

“25η Μαρτίου”, διπλή γιορτή, για την πατρίδα μας, για τον ελληνισμό, για την Ορθοδοξία.

Ημέρα χαράς, ημέρα τιμής του αγώνα των προγόνων μας για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Η Επανάσταση του 1821 ήταν ένας αγώνας που απέδειξε ότι η πίστη στη Ελευθερία και η ισχυρή θέληση ενός λαού μπορούν να αλλάξουν την ιστορική του μοίρα.

Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα ηχεί πάντα στη συνείδηση μας ως σάλπισμα εθνικής αφύπνισης και προσφοράς.

Δυστυχώς, η επέτειος του ’21 εορτάζεται φέτος υπό την σκιά του πρόσφατου γεγονότος των Τεμπών, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας.

Η ελευθερία και η υγεία είναι τα υπέρτατα αγαθά της ζωής μας και για αυτά πρέπει να αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Είναι αυτονόητο ότι, κάθε λαός που έχει συνείδηση της ιστορικής του αποστολής ερευνά το παρελθόν του, με απόλυτη αντικειμενικότητα, ελέγχει τη μορφή του, εντοπίζει τα σφάλματα και τις αδυναμίες του και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επανόρθωσή τους.

Τιμούμε τους Ήρωες του 1821, παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα τους και προσβλέπουμε  το δίδαγμα του 1821 να είναι οδηγός στα δημιουργικά βήματα όλων μας  για ένα καλύτερο αύριο και μια Ελλάδα φωτεινή για τις επόμενες γενιές.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!

Χρόνια Πολλά Κεφαλονιά & Ιθάκη!!!

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.