Οικονομία

Σταύρος Σπαθής Πρόσκληση Συμμετοχής επιχειρήσεων στην 88η ΔΕΘ

59views

88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 και τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 88η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 αποστέλλοντας email στη διεύθυνση chamberk@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στα τηλ. 2671026190 και 2671024959.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.