Πολιτική

Στήριξη στις προσπάθειες της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

156views

 

Στήριξη στις προσπάθειες της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

 

Χθες 12 Μαΐου επισκέφθηκα την πάντα φιλόξενη Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Εκεί συναντήθηκα με τον Πρόεδρο κ. Παύλο Σκλαβούνο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταύρο Καρούσο και την Υπεύθυνη Διασύνδεσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Επιστημόνων κ. Σοφία Αθανασάτου.

Εκεί ενημερώθηκα για τα θέματα της Αδελφότητας, που αποτελεί τον πιο δυναμικό φορέα έκφρασης συμπατριωτών μας που ζουν στην Αττική και ευρύτερα μακριά από τα νησιά μας, καθώς και για εκδηλώσεις και δραστηριότητες που η Αδελφότητα προγραμματίζει στην Αττική και στα νησιά μας.

Ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν σημαντικά σχέδια που συμπεριλαμβάνουν την ανάδειξη του πολιτισμού των νησιών μας και πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, παίρνοντας τη σκυτάλη από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο που στήριξε την Αδελφότητα την περίοδο της πανδημίας. Από την πλευρά μου και με τη θεσμική μου ιδιότητα με χαρά θα συνδράμω στην ευόδωση των επόμενων στόχων της Αδελφότητας.

Τέλος, μιλήσαμε για τα σημαντικότερα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και συζητήσαμε δυνατότητες εμπλοκής της Αδελφότητας για την καλύτερη εξέλιξη των προσπαθειών μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ για τη συνεργασία και για τις προσπάθειες που κάνουν για να διατηρηθεί ισχυρός ο δεσμός των Κεφαλλήνων και Ιθακησίων της Αττικής με τα νησιά μας.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.